#1 Burning Software

It is currently Mon Sep 24, 2018 5:55 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Sat Jun 29, 2013 5:07 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 29, 2013 5:05 pm
Posts: 4
When I mount an ISO, the virtual drive is not given a drive letter so I cannot access it.

How can this be fixed?

Starburn v15 on Win 7 - x64.

Thanks

DrT


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Wed Jul 10, 2013 2:53 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 26, 2007 4:31 pm
Posts: 450
Can you reproduce this issue?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Thu Jul 11, 2013 7:58 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 29, 2013 5:05 pm
Posts: 4
andrey(staff) wrote:
Can you reproduce this issue?

I do not understand the question :oops: . The problem exists and I cannot fix it...so yes, it is technically reproducible :D . That is why I posted here - to find a fix :lol: .

I can produce screen shots and MP4s with audio. I am also happy to edit my registry and run any debug builds.

Regards

DrT


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Fri Jul 12, 2013 10:22 am 
Offline

Joined: Fri Jan 26, 2007 4:31 pm
Posts: 450
Understand,

We'll prepare StarPortLite driver debug build and will ask you to install it and provide us with some logs.
The guy who is responsible for StarPortLite driver will comeback from vacation at the end of the next week.
So, we will be able to provide you with the debug build not earlier than in 1 week :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Fri Jul 12, 2013 7:56 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 29, 2013 5:05 pm
Posts: 4
That is EXCELLENT news.

Just reply to this thread - I have set up instant email notifications and will test as soon as real life allows - usually the same day :wink: .

One week is fine! Most software companies would not go to this trouble to help an end-user.

DrT


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 8:31 am 
Offline

Joined: Fri Jan 26, 2007 4:31 pm
Posts: 450
Please write letter(with link to this forum thread) to support@starburnsoftware.com for future communication through email.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 7:06 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 29, 2013 5:05 pm
Posts: 4
Email sent. Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Strange Virtual Drive issue
PostPosted: Fri Jul 26, 2013 10:50 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Jun 18, 2004 12:03 am
Posts: 4089
Location: British Virgin Islands
Got it. Andrew offered you a remote session. Please arrange it with him. Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group